Η Kylie Jenner ετοιμάζεται να εκθρονίσει τον Mark Zuckerberg ως η νεότερη δισεκατομμυριούχος!

Η Kylie Jenner ετοιμάζεται να εκθρονίσει τον Mark Zuckerberg ως η νεότερη δισεκατομμυριούχος!

Εκατό εκατομμύρια πριν από την κορυφή απέχει η Kylie Jenner-Kardashian και για το λόγο αυτό το περιοδικό Forbes την φιλοξενεί στο εξώφυλλό του στο τεύχος Αυγούστου.

Η νεαρή Kylie, μόλις 20 χρόνων, στις 10 Αυγούστου γίνεται 21, κατάφερε να έχει περιουσία η οποία αποτιμάται στα 900 εκατομμύρια δολάρια και είναι έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ του Mark Zuckerberg, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος σε ηλικία 23 χρόνων.

Σύμφωνα με το Forbes μόνο η εταιρεία καλλυντικών της που ιδρύθηκε λιγότερο από τρία χρόνια πριν, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 630 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Σε αυτά προσθέστε τεράστια συμβόλαια για διαφημίσεις και προωθήσεις και τηλεοπτικές αμοιβές και φτάνουμε στα 900.

Πλέον η αξία της Jenner απέχει μόνο 100 εκατ. από το όριο του ρεκόρ.

Μπορεί το ποσό αυτό να μοιάζει τεράστιο, αλλά με την ορμή των επαγγελματικών της ανοιγμάτων, τα συμβόλαια που έχει κλείσει και τις προγραμματισμένες νέες κυκλοφορίες προϊόντων, θεωρείται δεδομένο πως είναι απλά θέμα μηνών.

Πρόκειται για ένα απίστευτο κατόρθωμα στο χώρο τη παγκόσμιας οικονομίας αν σκεφτεί κανείς πώς όλο αυτό ξεκίνησε με ένα Lip Kit 29 δολαρίων που ξεπούλησε σε λιγότερο από ένα λεπτό το 2015 ενώ διαφημίστηκε μόνο στο Instagram.

To συνολικό simpact των Kardasian/ Jenner σε followers στο Instagram:

 

Scroll To Top