Η Kylie Jenner πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του sneaker Falcon της adidas Originals

Η Kylie Jenner πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του sneaker Falcon της adidas Originals
Η Kylie Jenner πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των adidas Originals για το εμβληματικό sneaker του brand Falcon.

Η πρωταρχική σιλουέτα του Falcon, γνωστή και ως Falcon Dorf, έκανε την εμφάνισή της στα τέλη των ‘90s σε μια εποχή όπου οι γυναίκες δεν φοβόντουσαν να σπάσουν τους κανόνες και να πουν τη δική τους αλήθεια.


«Λατρεύω το στυλ των ‘90s», αποκαλύπτει η Jenner και προσθέτει: «Έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλές από τις χρωματικές παλέτες της συλλογής μου και σίγουρα αυτά τα looks είναι ένα throwback σε εκείνη την εποχή».

Δύο δεκαετίες αργότερα, το Falcon επιστρέφει και επανεμφανίζεται στο σύγχρονο street style. Η νέα πρόταση ξεχωρίζει για τα γκρι, ροζ, μαύρα και μπλε colorways. To ανανεωμένο Falcon φέρνει την επανάσταση στο streetwear, χάρη στο ανατρεπτικό του design που συνδυάζεται άψογα με την επιθυμία της Jenner για εντυπωσιακές χρωματικές παλέτες και τολμηρά patterns.


Ο τολμηρός χαρακτήρας του Falcon ταυτίζεται με τη στάση ζωής και τον τρόπο σκέψης της Jenner, που την έχουν καθιερώσει ως μία από τις πιο εμβληματικές personas του street community και έχουν εκτοξεύσει το beauty brand της.


Scroll To Top