Η Lady Gabriella Windsor παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Η Lady Gabriella Windsor παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Lady Gabriella Windsor, η κόρη του πρίγκιπα Michael του Kent και εγγονή της πριγκίπισσας Μαρίνας της Ελλάδας παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Kingston. Αυτός, μάλιστα, είναι ο τρίτος γάμος που γίνεται στο Κάστρο του Windsor σε διάστημα ενός χρόνου, καθώς τον περασμένο Μάιο παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle και τον περασμένο Οκτώβριο, η πριγκίπισσα Ευγενία με τον Jack Brooksbank.

Στον γάμο έδωσαν το παρών τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο πρίγκιπας Harry, χωρίς φυσικά στο πλευρό του την σύζυγό του, η οποία πριν δύο εβδομάδες έφερε στον κόσμο τον γιο τους. Στη τελετή παρευρέθηκε και η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Η Lady Gabriella Windsor έκανε τη διαφορά και επέλεξε Ιταλίδα σχεδιάστρια για το νυφικό της, την Luisa Beccaria και όχι κάποιον Βρετανό σχεδιαστή, όπως συνηθίζει η βασιλική οικογένεια.

Η Lady Gabriella και ο Thomas Kingston αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο στο Sark και ο γάμος τους τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, ενώ η δεξίωση θα γίνει στο Frogmore House στο Windsor ακριβώς όπως του Harry και της Meghan.Scroll To Top