Η λαμπερή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην φωταγώγηση του Ηρωδείου για τον καρκίνο του μαστού

Η λαμπερή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην φωταγώγηση του Ηρωδείου για τον καρκίνο του μαστού

Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο σπουδαία μνημεία φωταγωγούνται ροζ καθώς ο Οκτώβριος έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως ο μήνας πρόληψης, ενημέρωσης και καταπολέμησης του νούμερο ένα γυναικολογικού καρκίνου, αυτού του μαστού.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Ηρωδείου που έγινε στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρείας καλλυντικών μας υπενθυμίζει για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η εκστρατεία ενημέρωσης εστιάζει φέτος στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος! It’s#TimeToEndBreastCancer.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η Ελένη Μενεγάκη, η οποία με την ευγενική συμμετοχή της, επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, την σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας. Η παρουσιάστρια του Alpha, ντυμένη στα ροζ έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Το govastileto.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top