Η Lily Collins απαντάει στις κριτικές για το «Emily in Paris»

Η Lily Collins απαντάει στις κριτικές για το «Emily in Paris»

 

Πολλοί είναι εκείνοι που λάτρεψαν ην πιο πρόσφατη σειρά του Netflix, «Emily in Paris», όμως δεν έλειψαν και οι επικριτές της σειράς οι οποίοι πιστεύουν πως παρουσιάζει λανθασμένα τη παριζιάνικη κουλτούρα, υπονοώντας ως οι Γάλλοι είναι αγενείς, έκρυθμοι και δεν έχουν ιδέα πως να χειριστούν τα social media.

Μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια, η Lily Collins παραδέχεται πως ήταν δύσκολο να διαχειριστεί τις κριτικές, όμως τις βλέπει σαν μια ευκαιρία για βελτίωση.

«Όσο αποκαρδιωτικό και αν είναι να τα ακούς καμιά φορά, είναι και κάτι σαν δώρο. Σου επιτρέπουν να βελτιωθείς», είπε σε συνέντευξη της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς σχολίασε επίσης πως αν υπάρξει και άλλη σεζόν θα ήθελε να εξελίξει τον χαρακτήρα της Emily.


 Όσο για το υπόλοιπο cast, κάποιοι δεν διαφωνούν με τις κριτικές. Παράδειγμα, ο Lucas Bravo ο οποίος παίζει τον ρόλο του Gabriel. «Νομίζω πως σε κάποιο βαθμό έχουν δίκιο. Αναπαράγουμε κλισέ και δείχνουμε μόνο μια πλευρά του Παρισιού. Το Παρίσι έχει πολλά πρόσωπα σαν πόλη. Διαφορετικές νοοτροπίες, διαφορετικές εθνικότητες, διαφορετικές γειτονιές. Μια ζωή δεν φτάνει για να ανακαλύψει κανείς τι συμβαίνει στο Παρίσι».

Από την άλλη, ο παραγωγός της σειράς, Darren Star δεν έχει καμία απολογητική διάθεση. «Δεν μετανιώνω που δείχνω την αίγλη του Παρισιού», είπε στο Hollywood Reporter. «Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί είναι τα κλισέ γιατί το βλέπει από τη δική της οπτική», εξηγεί. «Ήθελα να κάνω μια σειρά που να υμνεί αυτή τη πλευρά του Παρισιού».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top