Η Linda Evangelista στο πλευρό των γυναικών που κατηγορούν για βιασμό τον πρώην σύζυγό της

Η Linda Evangelista στο πλευρό των γυναικών που κατηγορούν για βιασμό τον πρώην σύζυγό της

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Guardian's Weekend, παραχώρησε η Linda Evangelista, η οποία επαίνεσε το «θάρρος και τη δύναμη» των γυναικών που κατηγορούν τον πρώην σύζυγό της, τον προϊστάμενο του πρακτορείου μοντέλων Gérald Marie, για σεξουαλικά παραπτώματα και βιασμό.

Ο Gérald Marie είναι ο πρώην πρόεδρος της εταιρείας Elite model, η οποία τότε εκπροσωπούσε μερικά από τα κορυφαία μοντέλα του κόσμου, όπως οι Naomi Campbell και Cindy Crawford. Ο ίδιος αρνείται όλους τους ισχυρισμούς, αλλά τον περασμένο μήνα, οι εισαγγελείς στη Γαλλία ξεκίνησαν έρευνα μετά τις καταγγελίες.

«Κατά τη διάρκεια της σχέσης μου μαζί του, δεν γνώριζα τίποτα για τους ισχυρισμούς εναντίον του, οπότε δεν μπόρεσα να βοηθήσω αυτές τις γυναίκες», δήλωσε το διάσημο μοντέλο που ήταν παντρεμένο με τον Gérald Marie μεταξύ 1987 και 1993.

«Τους ακούω τώρα, και με βάση τις δικές μου εμπειρίες, πιστεύω ότι λένε την αλήθεια. Ραγίζει η καρδιά μου γιατί αυτές είναι πληγές που μπορεί να μην επουλωθούν ποτέ και θαυμάζω το θάρρος και τη δύναμή τους να μιλούν σήμερα», κατέληξε.

Την παρέμβαση του μοντέλου προκάλεσε η απόφαση τεσσάρων ακόμη μοντέλων να κατηγορήσουν τον πρώην σύζυγό της για βιασμό και σεξουαλικής φύσης αδικήματα. Ο αριθμός γυναικών που κατηγορούν δημόσια τον Marie είναι πλέον εννέα.

Ανάμεσα στις γυναίκες που τον κατηγορούν είναι και το διάσημο μοντέλο Carré Otis η οποία υποστηρίζει πως βιάστηκε επανειλημμένα ενώ ήταν 17 ετών και ζούσε σε δωμάτιο του διαμερίσματός του το 1986.


Ωστόσο, καμία από τις γυναίκες που κατηγορούν τον Marie δεν έχει αφήσει αιχμές πως η Linda Evangelista γνώριζε τι είχε κάνει ο σύζυγός της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top