Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, η οποία εξήγησε γιατί υποστήριξε τον Σάκη Κατσούλη μέσα από μια ανάρτησή της.

«Η Μαριαλένα δεν θα καθόταν να “τις φάει”, που λέμε. Ανέβασα το συγκεκριμένο ποστ, γιατί ο Σάκης με πλήγωσε, αλλά κάποιοι τον παρομοίαζαν με τον πιλότο και στενοχωρήθηκα γιατί δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, το έφτασαν στα άκρα.

Με τη Μαριαλένα δεν έχω μιλήσει. Αν ήταν κάτι σοβαρό αυτό που πέρασε, θα με ειδοποιούσαν από την παραγωγή.

Δεν φοβήθηκα ότι θα φύγει, ψήφισα όμως. Πάει η σύνταξη, πάει το δάνειο… Αφήσαμε το δάνειο απλήρωτο για να ψηφίζουμε. Παίρνω το σταθερό και ψηφίζω, ψηφίζω και μου ήρθε ένας λογαριασμός 300 ευρώ. Μετά μου ήρθε 150 ευρώ. Το δάνειο περιμένει τώρα γιατί έχουμε ψήφους”.

Πληγώθηκα από αυτά που είπε η Ελένη Χαμπέρη, γιατί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είναι διπρόσωπη. Με ενόχλησε αφάνταστα. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά δεν βγαίνεις να πάρεις θέση. “Κοπελιά μου, δεν ξέρεις, γιατί παίρνεις θέση, γιατί λες αυτά τα πράγματα”. Εμένα η κόρη μου δεν θα μίλαγε ποτέ για τα προσωπικά. Έχασα πάσα ιδέα.

Στην αρχή έβριζαν πάρα πολύ τη Μαριαλένα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Και εμένα μου έστελναν μηνύματα. Μετάνιωσα που έδωσα τη συνέντευξη στο ΟΚ!, όχι αυτά που είπα.

Παραπλανήθηκα.

Η Μαριαλένα θαυμάζει τον Σάκη. Εγώ πιστεύω, από αυτά που βλέπω από τα μάτια της, ότι είναι ερωτευμένη. Αλλά φοβάμαι, φοβάμαι μην πληγωθεί ξανά», είπε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!