Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μάρα Δαρμουσλή, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Βασίλη Τσατσάκη. Το φύλο του μωρού είναι αγόρι και το περιμένουν με ανυπομονησία.

Πριν από λίγες ώρες η Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της από τους πρώτους μήνες έως και τον ένατο.

«Ένα κολάζ, κάποιες μέρες με φως, κάποιες με λάμπα, κάποιες με όρεξη, με ανακατωσούρα, κάποιες με λαχτάρα, άλλες με φόβο, κάποιες με κούραση, άλλες με χαμόγελο, άλλες με αγωνία…κι όμως, όλες πρόσωπα της χαράς. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε και πάει να τελειώσει;!..να τελειώσει ή μήπως τώρα ξανά ξεκινάει;;

Σύντομα θα μάθω, κι ελπίζω να μη σταματήσω να μαθαίνω, η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει..θα προσπαθήσω ξανά, θα τα πάω καλύτερα αυτή τη φορά και θα διορθώνω, όσο προλαβαίνω, ότι αμέλησα..μάλλον αυτή είναι η λίστα ευχών μου για 2022..για ευχαριστήριο μήνυμα ξεκίνησα, μάλλον δεν είναι ακόμα η ώρα…υγεία, τύχη, πίστη», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Μάρα Δαρμουσλή.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!