Η Μαρία Ολυμπία, η κόρη της Marie Chantal και το Παύλου Γλυξμπουργκ δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ένα fashion project, καθώς έχει ήδη συνεργαστεί με Α class luxury brands όπως ο οίκος Dolce & Gabbana και ο οίκος Louis Vuitton.

H ίδια θεωρείται εκτός από royalty, κοσμική persona και περιζήτητο μοντέλο.

Aυτή τη φορά λοιπόν, η Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί σε διεθνή καμπάνια μεγάλης αλυσίδας υπερπολυτελών ξενοδοχείων και πιο συγκεκριμένα των Raffles τα οποία προσφέρουν υπερπολυτελή διαμονή και υπηρεσίες που απευθύνονται σε «βασιλείς».

Η συγκεκριμένη καμπάνια ονομάζεται «Hotel Royalty Since 1887» και σκοπός της είναι να τιμήσει την ιστορία του brand.

Μαζί με την Μαρία Ολυμπία, η οποία στο instagram της συστήνεται ως Olympia of Greece, φωτογραφήθηκαν άλλα πέντε πρόσωπα, όλα με τίτλους ευγενείας. Τα Raffles μπορεί να ξεκίνησαν από την Ασία, αλλά επεκτάθηκαν σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η καμπάνια «Hotel Royalty since 1887», που πραγματοποιήθηκε από το creative studio της Accor, φέρει την υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη, σεναριογράφου και καλλιτέχνη Peter Greenaway, ο οποίος επιμελείται για πρώτη φορά στην καριέρα του μια διαφημιστική καμπάνια.

Oι υπόλοιποι πέντε ευγενείς που συμμετέχουν στην καμπάνια είναι οι: Marquess of Blandford, Princess of Hungary, Maharaja of Jaipur, Princess Maria Olympia of Greece, Prince Nikolai of Denmark, Archduchess of Austria.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!