Η Μαριάννα Τουμασάτου το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show»  και μίλησε μεταξύ άλλων για την νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, «Η φωτογραφία της Ζωής μου» ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της επιφύλαξε μια έκπληξη, αφού είδε φωτογραφίες της δικής της ζωής.

Μεταξύ άλλων η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε και στο θέμα των καταγγελιών στο χώρο του θεάματος, που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα.  

«Αυτοί που βρίζουν ή χρησιμοποιούν χυδαίες λέξεις – γιατί έτσι είναι και η ψυχούλα τους, δεν είναι καθαρότερη- έχει μεγάλη απόσταση η συμπεριφορά τους από την παρεμβατική συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα είτε σηκώνοντας το χέρι. Άλλο να γράψεις ένα κείμενο, πάντα εκεί κατηγορείς αυτόν που το έχει γράψει. Άλλα οι συμπεριφορές απέναντι στα κορίτσια, που τους κλείδωσαν πόρτες, που ήταν μικρές και τους φερθήκαν με έναν άσχημο τρόπο, ελεεινό τρόπο, εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους…Αν το κάνεις σε ένα κορίτσι 22 χρονών είναι αλλιώς από μια μεγαλύτερη γυναίκα που μπορεί να αντιδράσει. Πρέπει να είναι αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Τι πάει να πει τους κλειδώνεις την πόρτα; Εδώ μιλάμε για επάγγελμα. Δεν ήταν η κακιά στιγμή.», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα …

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!