Με τα πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια η πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, υποδέχθηκε στην «οικογένεια» του συλλόγου την Βερόνικα Αντετοκούνμπο, μητέρα του διάσημου μπασκετμπολίστα του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δυο κυρίες γνωρίστηκαν καλύτερα στην Μύκονο όπου έγινε πριν λίγες μέρες το event με συμμετείχε ο διάσημος αθλητής και μεταξύ τους δημιουργήθηκε μια στενή φιλία.

«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας στην “ΕΛΠΙΔΑ” να καλωσορίζουμε στην “οικογένειά” μας μια ηρωική μητέρα. Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο, μητέρα του κορυφαίου αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι ένα αληθινό σύμβολο προσφοράς, αυτοθυσίας και δύναμης.

Μέσα από απίστευτες δυσκολίες και αντιξοότητες δεν το έβαλε ποτέ κάτω και στάθηκε πάντοτε βράχος για τα παιδιά της όταν την χρειάζονταν, διδάσκοντάς τους, κυρίως με το παράδειγμά της, ότι ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας. Αυτές τις ημέρες μου δόθηκε η ευκαιρία να τη γνωρίσω καλύτερα και το γεγονός ότι μου μίλησε για τη ζωή της και τις εμπειρίες της αποτελεί για εμένα ένα ανεκτίμητο δώρο. Τα λόγια και τις σκέψεις της τα κρατώ βαθιά μέσα μου και είμαι σίγουρη ότι θα ανατρέχω σε αυτά συχνά στη ζωή μου. Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτό, αλλά κυρίως που με τιμά με τη φιλία και την εμπιστοσύνη της.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!