Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του «Just the Two of Us» το Σάββατο το βράδυ. Το νέο ζευγάρι που συμμετείχε στο show ήταν ο Στέλιος Διονυσίου και η Μαρίνα Πατούλη, οι οποίοι τραγούδησαν το κομμάτι «Λεβέντη μου και αλήτη μου», που είχαν πει μαζί η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.


Η Μαρίνα Πατούλη  φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα στο τηλεοπτικό πλατό δήλωσε: «Η ζωή προχωράει, όταν κλείνει ένας κύκλος ανοίγουν νέοι και πρέπει να το μεταδώσουμε αυτό το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Κάνω την επανεκκίνησή μου. Θέλω να εκμυστηρευτώ και σε εσάς και σε όλη την Ελλάδα που μας παρακολουθεί ότι εμένα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έκλεισε αυτός ο κύκλος πάρα πολύ καλά. Για χάρη του παιδιού μας μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Προχωράμε δυνατά με αισιοδοξία».

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr, απαθανάτισε την Μαρίνα Πατούλη στους δρόμους της Γλυφάδας και ακόμα μια φορά το στυλ της είχε ενδιαφέρον καθώς συνδύασε ένα παντελόνι με μοτίβο το λογότυπο του οίκου Fendi σε ασπρόμαυρο χρώμα, με μια athleisure ζακέτα η οποία είχε φινιρίσματα με στρας, μαύρα ψηλοτάκουνα mules και χρυσή χοντρή αλυσίδα τύπου bossy.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!