Η Megan Fox φωτογραφήθηκε ως γοργόνα για το Glamour U.K και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό όπου μίλησε για τη μητρότητα και τα παιδιά της, τον 9χρονο Noah Shannon, τον 8χρονο Bodhi Ransom και τον 5χρονο Journey River, αλλά και για το πως αντιμετωπίζει την διαφορετικότητα.

Η 35χρονη ηθοποιός τόνισε ότι δεν θέλει τα παιδιά της να αισθάνονται ότι είναι «διαφορετικά ή περίεργα» και θέλει να εκφράζονται ελεύθερα. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει και παλαιότερα ότι ο 9χρονος γιος της από τα 2 του είχε ήθελε να ντύνεται με φορέματα. Σημαντικό για εκείνη είναι τα παιδιά της να μπορούν να εκφράζονται χωρίς φόβο και για αυτό όπως αναφέρει επέλεξε ένα σχολείο όπου και οι άλλοι γονείς έχουν ίδιες πεποιθήσεις με εκείνη.

Χαρακτηριστικά η μελαχρινή καλλονή δήλωσε: «Γνωρίζουν ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι, αλλά η γνώση τους για αυτό είναι περιορισμένη. Ήξερα όταν ήταν μικρά ότι ήθελα να τους προστατεύσω με όποιον τρόπο μπορούσα, ειδικά περιορίζοντας την έκθεσή τους στο Internet. Μέχρι στιγμής, έχω κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουν διατηρήσει την αθωότητά τους με πολλούς τρόπους, αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να τα προστατεύω για πάντα. Ξέρω ότι έχω ένα παιδί που υποφέρει».

Μάλιστα, μοιράστηκε τις ανησυχίες της για το γεγονός ότι ο γιος της ντύνεται με φορέματα. «Έχω πολλές ανησυχίες για αυτό, γιατί απλά θα ευχόμουν η ανθρωπότητα να μην ήταν έτσι. Παρόλο που το παιδί μου είναι τόσο γενναίο και ξέρω πως έχει διαλέξει αυτό το ταξίδι κάποιο λόγο. Απλά είναι δύσκολο σαν μαμά».

Η λαμπερή ηθοποιός εξήγησε ότι έχει κάνει προσπάθεια για να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο αυτή την επιθυμία του γιου της. «Αγόρασα βιβλία για αυτό το θέμα και θέλω να μάθω πως νιώθει. Κάποια από τα βιβλία είναι γραμμένα από transgender παιδιά. Κάποια είναι για το πως μπορείς να είσαι αγόρι και να φοράς φορέματα. Μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσω των ρούχων όπως θέλεις. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τη σεξουαλική σου ταυτότητα».

Καταλήγοντας, η Fox εξήγησε ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον τρόπο που οι άλλοι αντιδρούν στα παιδιά της και γι’αυτό έχει αποφασίσει να μην τα εκθέσει στα social media. «Είναι σημαντικό να γίνεται όλο και πιο ηχηρό το μήνυμα της ισότητας και της αποδοχής. Η σεξουαλική ταυτότητα είναι προσωπική υπόθεση και αυτό αρχίζει να είναι όλο και πιο κατανοητό.» συμπλήρωσε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!