Η Meghan Markle μόλις αποκάλυψε ποιο είναι το παρατσούκλι της βασιλικής οικογένειας

Η Meghan Markle μόλις αποκάλυψε ποιο είναι το παρατσούκλι της βασιλικής οικογένειας

 

Το φως της δημοσιότητας είδε ακόμα ένα απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην, Oprah Winfrey, που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα. 

Στο πιο πρόσφατο clip που κυκλοφόρησε, η Meghan Markle αποκάλυψε ποιο είναι το παρατσούκλι της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας. Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Sussex αναφέρθηκε στην οικογένεια με τον όρο «The Firm» όταν η Oprah Winfrey τη ρώτησε πως νιώθει που η οικογένεια θα ακούσει την αλήθεια της.

Η Meghan Markle δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί η «The Firm», δηλαδή η βασιλική οικογένεια, περιμένει να παραμείνουν σιωπηλοί μετά από τόσο καιρό που δεν έχουν royal καθήκοντα και μετά από τα τόσα ψέματα που έχουν διαρρεύσει για εκείνη και τον πρίγκιπα Harry.

Και μπορεί αυτό το παρατσούκλι να κάνει εντύπωση σε κάποιους, οι αληθινοί fans της βασιλικής οικογένειας το γνωρίζουν εδώ και χρόνια. Κυρίως ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ είναι γνωστό πως χρησιμοποιεί αυτό το παρατσούκλι για την οικογένεια τους.

Σε βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2005 με τίτλο «The Firm: The Troubled Life of the House of Windsor», η δημοσιογράφος Penny Junor αναφέρει πως ο πρίγκιπας Φίλιππος αναφέρει συχνά την οικογένεια με τον συγκεκριμένο όρο με τους royal ανταποκριτές και experts να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, ώστε να μην περάσει αυτό προς τον Τύπο. 

Ο λόγος είναι πως ο συγκεκριμένος όρος είναι περισσότερο εμπορικός και δεν είναι κατάλληλος να χαρακτηρίζει μία οικογένεια, πόσο μάλλον βασιλική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top