Η Melania Trump αποκάλεσε την Ivanka και τον άνδρα της «φίδια»!

Η Melania Trump αποκάλεσε την Ivanka και τον άνδρα της «φίδια»!

 

Η Stephanie Winston Wolkoff βρέθηκε δίπλα στη Melania Trump ως σύμβουλός της κατά τις πρώτες ημέρες της εποχής της στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο, η Wolkoff αποχώρησε και κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο «Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady».

Σε αυτό αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της σχέσης Melania και Ivanka Trump κατά τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης Donald Trump.

Τότε, σύμφωνα με αναφορές, η Ivanka προσπάθησε να υπονομεύσει τον ρόλο της Melania Trump στον Λευκό Οίκο. Το χάσμα μεταξύ των δύο κυριών επιβεβαίωσε η Wolkoff. Οπως αναφέρει, η Melania Trump είχε αποκαλέσει την Ivanka και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ «φίδια», επειδή «θα κάνουν οτιδήποτε για να πάρουν αυτό που θέλουν».

Πάντως, η Melania Trump μετρά τις ώρες για να φύγει από τον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με το CNN, η Melania σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, ασχολείται κυρίως με το να δει τι αντικείμενα θα πάνε στην οικία της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, τι θα πάει σε αποθήκες και τι θα πάρουν μαζί τους στο Mar-a-Lago της Φλόριντα, όπου σκοπεύει να αποσυρθεί ο Trump μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Η Melania μάλιστα φέρεται να ζήτησε διακριτικά να μάθει διακριτικά από τη Δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου αν προβλέπονται κονδύλια για τη μετέπειτα ζωή μιας Πρώτης Κυρίας. Οπως αναφέρει το δίκτυο, το μόνο που μπορεί να εισπράξει από τη θέση της ως Πρώτη Κυρία είναι το ποσό των 20.000 ανά έτος, το οποίο όμως μπορεί να εισπράξει μόνον εφόσον μείνει χήρα.

Ήδη, πάντως, όπως αναφέρουν πηγές από τον Λευκό Οίκο, έχει ξεκινήσει η διαδικασία απογραφής των προσωπικών αντικειμένων και των επίπλων που ανήκουν στο προεδρικό ζεύγος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top