Η Melania Trump Θέλοντας να ευχηθεί σε όλον τον κόσμο για το Πάσχα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο και ιδιαίτερο βίντεο.

Τονίζοντας πως το φετινό Πάσχα δεν θα είναι όπως τα άλλα και λέγοντας πως η εξάπλωση του κορωνοϊού δεν της επιτρέπει φέτος να διαβάσει από κοντά ένα παραμύθι στα μικρά παιδιά κατά την διάρκεια του #WHEasterEggRoll, πήρε την απόφαση να το κάνει online -πιστή στις παραδόσεις.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, διαβάζει το Πασχαλινό παραμύθι «The Little Rabbit» του Nicola Killen και κλέβει τις εντυπώσεις!

 

 

Ωστόσο κάτι που σχολιάστηκε έντονα ήταν η στυλιστική επιλογή της Melania Trump, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο φόρεμα το οποίο συνδύασε με γόβες στιλέτο στο ίδιο χρώμα.

Όπως είναι ήδη γνωστό το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Μια εβδομάδα νωρίτερα, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε επιλέξει το ίδιο χρώμα για το ιστορικό της διάγγελμα στον βρετανικό λαό.

Άραγε η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. είχε ήδη προγραμματίσει το συγκεκριμένο ντύσιμο και δεν προλάβαινε να το αλλάξει, ή απλά παραδειγματίστηκε από την έμπειρη βασίλισσα Ελισάβετ και ακολούθησε τα βήματά της επιλέγοντας και εκείνη να κάνει ένα ντύσιμο με ισχυρό συμβολισμό;

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!