Η Melania Trump, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε την ευκαιρία της να γίνει εξώφυλλο του περιοδικού Tatler για το τεύχος του Νοεμβρίου από τη Meghan Markle. Κι γι’αυτό οφείλεται η προϊσταμένη του προσωπικού της, απέτυχε να διαπραγματευτεί συμφωνία για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της Donald Trump, η Στέφανι Γκρίσαμ κατάφερε να κλείσει συνέντευξη της Melania -τη μοναδική αποκλειστική συνέντευξη κατά την εκστρατεία του – με το διάσημο βρετανικό περιοδικό μόδας.

Ωστόσο, η Γκρίσαμ, η πιο αξιόπιστη υπάλληλος της Πρώτης Κυρίας, δεν διαπραγματεύτηκε μια συμφωνία για το εξώφυλλο, ενώ αγνόησε πολλές προσφορές συνέντευξης από μεγάλα περιοδικά, σύμφωνα με την αρθρογράφο του New York Post, Μιράντα Ντεβίν.

«Έχοντας αποφύγει αμέτρητες προσφορές για συνεντεύξεις από αμερικανικές εφημερίδες και περιοδικά όπως το Women’s Wear Daily και το The Post, η Γκρίσαμ επέτρεψε στο βρετανικό περιοδικό Tatler να έχει τη μοναδική αποκλειστική συνέντευξη της εκστρατείας για το τεύχος του Νοεμβρίου», έγραψε η Ντεβίν. «Και όμως δεν διαπραγματεύτηκε το εξώφυλλο του περιοδικού. Αντ ‘αυτού, η Meghan Markle είχε αυτή την τιμή», πρόσθεσε.

Το αναφερόμενο λάθος είναι ένα από τα πολλά, σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Trump που πρότειναν ότι η Melania πρέπει να διακόψει τους δεσμούς με την Γκρίσαμ πριν φύγει από τον Λευκό Οίκο, ανέφεραν πηγές στην Ντέβιν.

«Όλοι οι άνθρωποι που μου μίλησαν για αυτό το θέμα, λένε ότι έχουν ως κίνητρο την επιθυμία να σώσουν την πρώτη κυρία από το να κρατήσει την Γκρίσαμ για τη ζωή της μετά τον Λευκό Οίκο ή να βοηθήσουν τη Melania Trump να γράψει τα απομνημονεύματά της», έγραψε η Αμερικανίδα αρθρογράφος.

Οι έμπιστοι του Αμερικανού προέδρου δήλωσαν στην Ντεβίν, ότι τίποτα από αυτά δεν έγινε τυχαία και ισχυρίζονται ότι η Melania εμπιστεύεται υπερβολικά την Γκρίσαμ, η οποία στο παρελθόν διετέλεσε γραμματέας Τύπου και διευθύντρια επικοινωνιών του Λευκού Οίκου.

 

Η Melania Trump έχασε ένα άλλο εξώφυλλο περιοδικού τον Οκτώβριο, όταν αποκαλύφθηκε ότι σοκαρίστηκε μόλις είδε την Beyonce στο εξώφυλλο της Vogue Magazine, τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η πρώην κολλητή της πρώτης κυρίας, Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, ηχογράφησε κρυφά τη Melania, καθώς μιλούσε για την απόφαση του αρχισυντάκτη της Vogue να βάλει στο εξώφυλλο του περιοδικού τη διάσημη τραγουδίστρια. «Δεν δίνω δεκάρα για την Vogue», είχε πει χαρακτηριστικά η Melania τον Ιούλιο του 2018.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!