Η Melania Trump ανακοίνωσε την δημοπρασία τριών προσωπικών της αντικειμένων, πράξη που το ευρύ κοινό εξέλαβε ως «ξεπούλημα».

Κατά την θητεία του συζύγου της Donald Trump, είχε γίνει πολύς λόγος για τις ενδυματολογικές επιλογές της, καθώς αρκετοί σχεδιαστές μόδας είχαν αρνηθεί να την ντύσουν εξ’αιτίας των ρατσιστικών αντιλήψεων του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

Τώρα, απασχολεί και πάλι το κοινό, βγάζοντας σε δημοπρασία μεταξύ άλλων και το λευκό καπέλο που φόρεσε σε μια από τις επίσημες εμφανίσεις του πρώην Προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η ίδια, θα προχωρήσει στην δημοπρασία τριών κομματιών από την συλλογή «The Head of State», τα οποία φόρεσε το χρονικό διάστημα που διατελούσε την θητεία της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Σε αυτά περιλαμβάνεται και το λευκό καπέλο που είχε φορέσει κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλίας, Emmanuel Macron και της συζύγου του, Brigitte, το 2018 στον Λευκό Οίκο. 

Η ίδια χαρακτήρισε το συγκεκριμένο αξεσουάρ ως μοναδικό και ανέφερε πως είναι υπογεγραμμένο από την ίδια ενώ πρόκειται για μια custom made δημιουργία την οποία σχεδίασε για εκείνη ο στυλίστας της Hervé Pierre.

Τα υπόλοιπα δυο αντικείμενα που πρόκειται να δημοπρατηθούν διαδικτυακά από τις 11 ως τις 25 Ιανουαρίου είναι ένας πίνακας του Γάλλου ζωγράφου Marc-Antoine Coulon, στον οποίο η ίδια απεικονίζεται να φοράει το ίδιο καπέλο, αλλά και το ψηφιοποιημένο αρχείο του έργου ως NFT.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Melania Trump, η αρχική τιμή θα ξεκινάει από τα 250.000 δολάρια και η πληρωμή θα γίνει μέσω SOL, σε μορφή κρυπτονομισμάτων, αναφέροντας πως μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την υποστήριξη παιδιών που βρίσκονται στο σύστημα αναδοχής, χωρίς φυσικά να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Όπως ήταν φυσικό, για ακόμη μια φορά, η Melania Trump, αντιμετώπισε την σύγκριση με άλλες κοσμαγάπητες και πραγματικά κομψές Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ, όπως η Jackie Kennedy και η Michelle Obama, οι οποίες ουδεμία σχέση δεν είχαν με αυτή την ωφελιμιστική συμπεριφορά της Melania η οποία ποτέ δεν έχαιρε εκτίμησης από το ευρύ κοινό.

«Αηδιαστικό. Χωρίς φινέτσα. Κανένας σεβασμός προς το γραφείο ή την ιστορία. Τίποτα παραπάνω από μία άπληστη, χωρίς ντροπή απατεώνισσα”, έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ η Emily Brandwin, πρώην μέλος της CIA, υποστήριξε πως «θα ευχόμουν μαζί με το ξεπούλημα “Όλα πρέπει να φύγουν” να συμπεριλαμβανόταν και ο σύζυγός της.»

Επιμέλεια: Έλενα Φάκου

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!