Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», ήταν το πρωί της Δευτέρας η Μαίρη Μηλιάρεση, η οποία αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» που πρόκειται να παρακολουθήσουμε σύντομα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα η Μαίρη Μηλιαρέση ανέφερε ότι επιθυμεί να πάρει μαζί της στην «Φάρμα» και την σκυλίτσα της, που της έχει μεγάλη αδυναμία.

«Χωρίς την Έλλη εγώ που να πάω, εγώ αυτό το σκυλάκι το μάζεψα, το υιοθέτησα το έσωσα από το καταφύγιο το έχω μαζί μου 5-6 μήνες τώρα και δεν θέλω να το αποχωριστώ. Εκτός αυτού είναι ένα σκυλί ανθεκτικό γιατί είναι τσομπανάκι , είναι κοινωνικό αγαπάει τα ζώα τις γάτες τις κυνηγάει μόνο για να παίξει και εκείνες τις ορμάνε και γενικότερα θέλω να πάρω το σκυλί μου μαζί.

Θα το συζητήσω πάρα πολύ σκληρά, θα το διαπραγματευτώ, όσο δεν πάει αλλά και αν χρειαστεί να μην την πάρω μαζί, επειδή μια φορά το έκανα αυτό λόγω της κόρης μου, άφησε την τηλεόραση και την δουλειά μου νομίζω πως αν παρά ζορίσουν τα πράγματα λόγω του σκύλου μου δεν θα χάσω την ευκαιρία να πάω στην Φάρμα. Είναι για μένα μια τρελή πρόκληση και θέλω να το δοκιμάσω, είμαι πολύ χαρούμενη αλλιώς γιατί να το κάνω. Έχει δουλειές εγώ είμαι γεννημένη και μεγαλωμένη για να κάνω δουλειές», δήλωσε η Μαίρη Μηλιαρέση για την «Φάρμα».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!