Η Miley Cyrus μετά από επέμβαση στις φωνητικές χορδές αποκάλυψε ότι είχε καταφέρει να μείνει νηφάλια για 6 μήνες, όμως μέσα στην καραντίνα υποτροπίασε με το αλκοόλ.


 

«Εγώ, όπως πολλοί άνθρωποι, για να είμαι ειλικρινής, στη διάρκεια της πανδημίας κατέρρευσα. Δεν θα καθόμουν ποτέ εδώ να πω, “ήμουν νηφάλια”. Έπεσα και συνειδητοποίησα πως πλέον είμαι καλά, εδώ και δύο βδομάδες και νιώθω πως αυτή τη φορά πραγματικά το αποδέχθηκα» εξομολογήθηκε η σταρ.

«Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό. Έχω πρόβλημα με τι αποφάσεις που παίρνω όταν ξεπερνάω το όριο», τόνισε. «Ένα από τα πράγματα που υποστηρίζω, είναι, “μην εξοργίζεσαι, γίνε περίεργος”. Οπότε μη θυμώνεις με τον εαυτό σου, αλλά αναρωτήσου, “Τι συνέβη;”. Για μένα, τα έκανα χάλια επειδή δεν είμαι μετριοπαθής άνθρωπος και δεν πιστεύω πως όλοι πρέπει να είναι νηφάλιοι».

Η Μiley Cyrus έγινε 28 ετών και όπως εξηγεί, αποφάσισε στα φετινά της γενέθλια να προσέξει περισσότερο την υγεία της. «Τα 27 για μένα ήταν μια χρονιά που έπρεπε πραγματικά να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτό βασικά με έκανε να θέλω να γίνω νηφάλια επειδή έχουμε χάσει τόσα είδωλα στα 27. Ήταν κομβική στιγμή».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!