Η Μιμή Ντενίση αφήνει το θέατρο και κατεβαίνει για Δήμαρχος Αθηναίων

Η Μιμή Ντενίση αφήνει το θέατρο και κατεβαίνει για Δήμαρχος Αθηναίων

Αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Δήμο και να φέρει μεγάλες αλλαγές είναι η γνωστή ηθοποιός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Μιμή Ντενίση σκέφτεται σοβαρά να κατέβει στις εκλογές για την Δημαρχεία των Αθηνών και μάλιστα χωρίς να βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα κάποιου κόμματος.

Η ίδια δηλώνει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η Αθήνα, την οποία λατρεύει και στην οποία ζει και μεγάλωσε. Η ηθοποιός έχει ήδη δώσει τις δικές της μικρές μάχες για την Αθήνα, έχει παλέψει σε τεράστιο βαθμό για το Πεδίον του Άρεως, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλειφθεί και έχει γίνει στέκι ναρκομανών.

Η Μιμή ήταν πάντα μια ενεργή πολίτης και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ψάχνει γραφεία και συνεργάτες για να οργανώσει τον προεκλογικό της αγώνα.

Η κίνηση αυτή της Μιμή Ντενίση, μας πηγαίνει στο παρελθλόν, εξαιτίας του μεγάλου έρωτα που είχε ζήσει με έναν από τους πιο αείμνηστους δημάρχους της Αθήνας, τον Αντώνη Τρίτση.

Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν από τους πιο δραστήριους δημάρχους της Αθήνας, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τους στόχους και το όραμά του που είχε για την πρωτεύουσα, καθώςπέθανε δυο χρόνια μετά την εκλογή του.

Η Μιμή Ντενίση ήταν αρραβωνιασμένη μαζί του αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Scroll To Top