Η Μίνα Αρναούτη θα κινηθεί νομικά εναντίον του Sin Boy και της οικογένειας Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη θα κινηθεί νομικά εναντίον του Sin Boy και της οικογένειας Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη θέλει να κινηθεί νομικά για άλλη μία φορά, εναντίον της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, με αφορμή την αποζημίωση από το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή.

Όπως είπε ο δικηγόρος της 31χρονης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Μίνα Αρανούτη θα κινηθεί νομικά και κατά της ασφαλιστικής, αλλά και εναντίον του Sin Boy, με αφορμή δυσφημιστικές αναρτήσεις που έκανε προς το πρόσωπό της.

«Η υπόθεση του τροχαίου έχει τελεσιδικήσει σε ό,τι αφορά ποιος οδηγούσε. Εκείνο το οποίο εκκρεμεί είναι η υπόθεση της αποζημίωσης. Το δικαίωμα του θύματος στα τροχαία ατυχήματα ασκείται κατά διακριτική ευχέρεια και εναντίον του υπαίτιου, ή σε περίπτωση θανάτου, εναντίον της οικογένειας του.

Θα κινηθούμε και εναντίον της ασφαλιστικής εταιρείας. Εμείς προτιθέμεθα να κάνουμε αγωγή σε αμφότερους. Η Μίνα έχει κάνει 17 χειρουργεία και έχει κάποια θέματα ακόμη. Ήταν δύσκολη υπόθεση εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε.

Είναι δεδομένο πως θα κινηθούμε νομικά εναντίον του Sin Boy. Και ποινικά και αστικά. Θα πρέπει να σταματήσουν οι αναρτήσεις που ακόμη συνεχίζονται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Κωλέττης, δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top