Η μυστική συνάντηση της Michelle Obama με την Meghan Markle στο Λονδίνο!

Η μυστική συνάντηση της Michelle Obama με την Meghan Markle στο Λονδίνο!
Η Michelle Obama και η Meghan Markle συναντήθηκαν τελικά χθες στο Λονδίνο σύμφωνα με αναφορές στα βρετανικά Μέσα που όμως δεν κατάφεραν νωρίτερα να εντοπίσουν τις δύο σημαντικές κυρίες.

Ωστόσο μόλις σήμερα έγινε γνωστή η συνάντηση ανάμεσα στη δούκισσα του Σάσεξ και στην πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν μετά την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της Michelle Obama στην οποία το «παρών» έδωσε η Δούκισσας του Σάσεξ.

Η παρουσία της Meghan στην εκδήλωση επιβεβαιώθηκε και από το Παλάτι.Παράλληλα, πηγές αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες μίλησαν για αρκετή ώρα σχετικά με το ζήτημα της εκπαίδευσης των νέων γυναικών σε όλες τις κουλτούρες και όλες τις κοινότητες.

Μίλησαν ακόμα για την εμπειρία της εγκυμοσύνης και της μητρότητας αλλά και για στόχους, όπως η εκπαίδευση των κοριτσιών. Η εφημερίδα αναφέρει πως ο δεσμός ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι ισχυρός και αναμένεται να παραμείνουν σε στενή επαφή. Σημειώνεται πως αυτή την εβδομάδα μέσω συνέντευξης, η Michelle Obama είχε συμβουλεύσει τη Meghan Markle «να πάρει λίγο χρόνο και να μη βιαστεί να κάνει κάτι» όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τη δημόσια ζωή της δούκισσας του Σάσεξ.

«Όπως και εγώ, είναι πιθανόν η Meghan να μην ονειρεύτηκε ποτέ πως θα ζήσει μια ζωή όπως αυτή», είχε δηλώσει η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο Good Housekeeping Magazine.

Scroll To Top