Η μητέρα της Amy Winehouse αποφάσισε να τιμήσει την κόρη της 10 χρόνια μετά το θάνατό της, φτιάχνοντας ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Με τίτλο «Amy Winehouse: 10 Years On», η ταινία θα μοιραστεί πληροφορίες για τη ζωή, την καριέρα και την κληρονομιά της τραγουδίστριας μέσα από τα μάτια της μητέρας της, Janis Winehouse. Η Janis, η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2003, επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την κόρη της, καθώς η ασθένειά της «απειλεί να της αφαιρέσει τις αναμνήσεις της για την Amy», αναφέρει το BBC. «Δεν νιώθω ότι ο κόσμος ήξερε την αληθινή Amy», λέει η ίδια.

Η Winehouse πέθανε από δηλητηρίαση λόγω αλκοόλ τον Ιούλιο του 2011 σε ηλικία 27 ετών. Η ζωή της έγινε ταινία το 2015 με τίτλο AMY, κερδίζοντας μάλιστα το Όσκαρ για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ. Ο πατέρας της, ωστόσο, ήταν δυσαρεστημένος με την ταινία, λέγοντας ότι αμαύρωσε την εικόνα της.

Το νέο αυτό ντοκιμαντέρ δείχνει ωστόσο να είναι πολλά υποσχόμενο. Η παιδική φίλη της Winehouse, Juliette Ashby, είπε στο BBC: «Νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο πράγμα αυτό που κάνει η μαμά της για αυτήν.»

Μιλώντας για την τραγουδίστρια είπε: «Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας σαν αυτήν. Και δεν θα υπάρξει ποτέ κανένας σαν αυτήν.»

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!