Η μητέρα της Δήμητρας Αλεξανδράκη εξομολογείται: «Ο Δημήτρης δεν ήθελε να μπει η κόρη μου στο Nomads…»

Η μητέρα της Δήμητρας Αλεξανδράκη εξομολογείται: «Ο Δημήτρης δεν ήθελε να μπει η κόρη μου στο Nomads…»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η μητέρα της Δήμητρας Αλεξανδράκη, Κατερίνα Ζερβάκη, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση της κόρης της με τον Δημήτρη Μηλιώνη, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που το μοντέλο μπήκε στο Nomads.

«Η Δήμητρα πήγε για κάποιο σκοπό εκεί. Να δοκιμαστεί και να δοκιμαστεί και η σχέση της με τον Δημήτρη. Αν την αγαπάει θα την περιμένει. Δεν έχουν αρραβωνιαστεί, αλλά ζουν σαν ζευγάρι. Δεν την έχει ζητήσει. Ο Δημήτρης δεν ήθελε να μπει η Δήμητρα στο Nomads. Δεν ήθελε. Είχε τους λόγους του.

Όταν την έφερε για να την αποχαιρετήσουμε τους είδα καλά μαζί. Δεν ξεκόλλαγαν. Ήταν δυο ώρες στο αυτοκίνητο και μιλούσαν. Τον Δημήτρη τον πήρα τηλέφωνο στη γιορτή του. Μου είπε “να μας ζήσει η Δημητρούλα”. Tα άκουσα πως ο Δημήτρης βγήκε με άλλη. Καμιά φορά το “τόσο” το κάνουν και άλλο “τόσο”. Σε ξεχωριστές παρέες ήταν. Μετά συνενώθηκαν. Ο αδερφός της μόλις είδε πως κατά κάποιον τρόπο θίγεται η Δήμητρα είπε να πάρει τον λόγο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ξέρω ότι έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Δημήτρη», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα της Δημήτρης Αλεξανδράκη.
Scroll To Top