Η Naomi Campbell μας θύμισε τη θρυλική τούμπα στην πασαρέλα το 1993!

Η Naomi Campbell μας θύμισε τη θρυλική τούμπα στην πασαρέλα το 1993!

 

Η Naomi Campbell δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram ένα video clip που τη δείχνει να πέφτει ενώ περπατούσε σε show της Vivienne Westwood το 1993.

Φορώντας ένα ζευγάρι υπερβολικά ψηλές πλατφόρμες, η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε καθισμένη στο έδαφος. Το supermodel των 90s δεν τα έχασε ούτε λεπτό, καθώς μετά το πέσιμό της ξέσπασε σε γέλια. Στη συνέχεια, σηκώθηκε και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στο runway.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Do not judge me by my successes, judge me by how many times I fell down and got back up again.” — Nelson Mandela @viviennewestwood #1993 #fbf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

 

«Μη με κρίνετε από τις επιτυχίες μου, κρίνετέ με από τις φορές που έπεσα και σηκώθηκα ξανά - Nelson Mandela. @viviennewestwood #1993 #fbf.» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε.

Το 2013, η Campbell φόρεσε ξανά τα διάσημα παπούτσια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής στο The Jonathan Ross Show. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής παρουσίασε στην Naomi Campbell τις περίφημες πλατφόρμες και την κάλεσε να τις φορέσει για άλλη μια φορά. Στο catwalk που έλαβε χώρα στο studio, η Campbell φόρεσε τα παπούτσια και περπάτησε χωρίς να πέσει.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top