Τον περασμένο Μάιο που η Naomi Campbell έκλεισε τα 51, έλαβε και το πιο υπέροχο δώρο που θα μπορούσε να δεχθεί, την κόρη της, για την οποία μίλησε για πρώτη φορά σε σπάνια συνέντευξη τής.

Η Campbell δήλωσε πως το μωρό της είναι ένα όνειρό, νιώθοντας πολύ τυχερή που την έχει. «Είναι εξαιρετική. Είναι από τώρα πολύ ανεξάρτητη, πολύ έξυπνη, κοιμάται 12 ώρες. Είναι ένα πολύ καλό κορίτσι», υποστήριξε η περήφανη μαμά για τη μικρή της.

Προς το παρόν, η Campbell όσο ενθουσιασμένη κι αν είναι, δεν έχει αποκαλύψει το όνομα της κόρη της. Η ίδια στην ανάρτησή που είχε κάνει για να ενημερώσει τους followers της για τα ευχάριστα, είχε αποκαλέσει το μωρό της μία όμορφη ευλογία και μία ευγενική ψυχή.

Όπως είχε δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της, η Naomi Campbell για χρόνια σκεφτόταν τη μητρότητα και πάντα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί, όμως ποτέ δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, δεδομένης της απαιτητικής της καριέρας. Φαίνεται πως τα πράγματα ήρθαν στη σωστή σειρά και κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!