Η νέα κίνηση της πριγκίπισσας Charlene που ενισχύει τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο του Μονακό

Η νέα κίνηση της πριγκίπισσας Charlene που ενισχύει τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο του Μονακό


Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό την 1η Ιουλίου κλείνουν 10 χρόνια γάμου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι δεν θα γιορτάσει μαζί τη σημαντική αυτή στιγμή.

Η Charlene βρίσκεται από τον Ιανουάριο στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική από όπου δεν έχει καταφέρει να γυρίσει ύστερα από κάποιες επιπλοκές που είχε στην υγεία της από μία μόλυνση που έπαθε στο αυτί, στη μύτη και στο λαιμό της.

Με επίσημη ανακοίνωση, η πριγκίπισσα του Μονακό, που έχει αποκτήσει με τον Αλβέρτο δύο παιδιά, ενημέρωσε τον κόσμο για την απουσία της από το πριγκιπάτο δηλώνοντας: «Αυτή η χρονιά θα είναι η πρώτη που δεν θα είμαι μαζί με τον σύζυγό μου στην επέτειό μας τον Ιούλιο, που είναι δύσκολο και με στενοχωρεί. Παρόλα αυτά ο Αλβέρτος και εγώ δεν είχαμε επιλογή παρά να ακολουθήσουμε τις οδηγίες της ιατρικής ομάδας ακόμα κι αν είναι εξαιρετικά δύσκολο. Είναι απόλυτα υποστηρικτικός μαζί μου. Οι καθημερινές συνομιλίες με τον Αλβέρτο και τα παιδιά μου βοηθούν σημαντικά να έχω καλή διάθεση, όμως μου λείπουν πολύ. Ήταν σημαντικό να έχω την οικογένειά μου να με επισκεφθεί στη Νότια Αφρική, ήταν αληθινά εκπληκτικό που τους είδα. Ανυπομονώ να τους ξανασυναντήσω». 

Μάλιστα όπως ανέφερε στο μήνυμά της, ο Αλβέρτος και τα παιδιά της την είχαν επισκεφτεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

 

 

Λίγες ώρες αργότερα, η πριγκίπισσα του Μονακό ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στα social media ένα βίντεο που έδειχνε στιγμιότυπα από την αρχή της σχέσης τους με τον Αλβέρτο, από τις ημέρες που αγωνιζόταν ως κολυμβήτρια μέχρι τον γάμο και τη γέννηση των παιδιών τους. Στο caption έγραφε: «Χαρούμενη Επέτειο, Αλβέρτο. Σε ευχαριστώ για την ευλογία, τα όμορφα παιδιά μας».

 

Φυσικά, αρκετοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για σύννεφα στον γάμο του ζευγαριού. Μάλιστα, η Daily Mail κάνει λόγο για πρώτες δυσκολίες από την ημέρα του γάμου τους το 2011. Η πριγκίπισσα Charlene λέγεται πως είχε προσπαθήσει να δραπετεύσει από το Παλάτι 3 φορές, με τα εξώγαμα παιδιά του συζύγου της να είναι η αιτία.

Ένα άλλο δημοσίευμα της Daily Mail εξηγεί πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ τους, όπου η Charlene θα κέρδιζε να μεγάλο ποσό και θα είχε τη δυνατότητα να φύγει αφού χάριζε πρώτα στον πρίγκιπα Αλβέρτο έναν νόμιμο διάδοχο και έμενε μαζί του για ένα σεβαστό διάστημα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

 

Scroll To Top