Η Νικόλ Σαραβάκου παρουσίασε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά – Στο πλευρό της οι γονείς της

Η Νικόλ Σαραβάκου παρουσίασε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά – Στο πλευρό της οι γονείς της

Σε μία βραδιά γεμάτη πολύ μουσική στο Σταυρό του Νότου η Νικόλ Σαραβάκου παρουσίασε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Πρόβα και πάμε». Ένας δίσκος πολυσυλλεκτικός ,με τραγούδια παλαιότερα και καινούργια που έχει αγαπήσει η ίδια και την εκφράζουν. Μία πρόβα που στην ουσία είναι η πρώτη της επαφή και συνομιλία με το κοινό.

Η όμορφη βραδιά ξεκίνησε νωρίς με τον κόσμο να γεμίζει την μουσική σκηνή και να ανυπομονεί να ακούσει τα υπέροχα τραγούδια της νεαρής ερμηνεύτριας. Η Νικόλ ανέβηκε στην σκηνή και μάγεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της και την σκηνική της παρουσία.

Η Νικόλ Σαραβάκου στο τέλος της βραδιάς εισέπραξε το θερμότερο χειροκρότημα του κόσμου αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο πλευρό της Νικόλ ήταν φυσικά οι αγαπημένοι γονείς της Δημήτρης Σαραβάκος και Βίκυ Γεροθόδωρου ,που την θαύμαζαν και την καμάρωναν.Την ταλαντούχα ερμηνεύτρια τίμησαν με την παρουσία τους ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Πέγκυ Ζήνα, η Άννα Φόνσου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Κώστας Λειβαδάς, ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής καθώς και πολλοί φίλοι της.

Scroll To Top