Έξω φρενών έγινε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Mega. Αφορμή ήταν τα όσα δήλωσε η Πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για την Κιβωτό του Κόσμου.

«Εγώ να ρωτήσω κάτι; Καταλαβαίνω ότι βάλλεται η Κιβωτός, ότι έχει δώσει όλη αυτή την αγάπη, έχει προστατέψει τα παιδιά και τώρα αυτό που τους έχει βρει τους ανθρώπους και όλα αυτά… Και περιμένουμε να δούμε τι πραγματικά έχει γίνει. Όταν είσαι στη θέση των ανθρώπων αυτών και έρχεται ένα από τα παιδιά σου, γιατί είναι παιδί τους, το μεγάλωσαν αυτό το παιδί…

Και έρχεται το παιδί σου και σου λέει ότι μου έχει συμβεί αυτό. Εσύ, αντί να πεις, θα το ψάξω, θα το ερευνήσω, θα γυρίσω ανάποδα τη δομή να βρω ποιος μπορεί να τόλμησε να σου έκανε κάτι τέτοιο, βγαίνεις απευθείας μέσα σε μια μέρα, χωρίς καμία έρευνα να έχει πραγματοποιηθεί και λες ότι το κάνει από κακία, το κάνει με δόλο, το κάνει για να μας εκδικηθεί για την αγάπη που του δώσαμε; Αυτό ρωτάω», δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Εγώ δεν μιλάω για στοιχεία, ρωτάω πώς εξηγείται αυτή η αντίδραση. Κάποιος να μου πει. Πώς υπάρχει αυτή η σιγουριά; Αν έρθει και μου πει εμένα το παιδί μου κάτι, θα πω… τι κακία το έπιασε; Δεν θα φέρω τον κόσμο ανάποδα; Δεν θα γυρίσω τον κόσμο όλο να δω ποιος μπορεί να το πείραξε; Και αν διαπιστωθεί το αντίθετο, μετά θα κάτσουμε να εξετάσουμε γιατί μπορεί να έχει πάρει μια τέτοια απόφαση».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!