Η οργισμένη απάντηση της Στικούδη για τις «αρπαχτές» που της χρεώνουν

Η οργισμένη απάντηση της Στικούδη για τις «αρπαχτές» που της χρεώνουν
Βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά της, ενώ στην προσωπική της ζωή εδώ και έξι χρόνια έχει σχέση με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Η Κατερίνα Στικούδη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ μεταξύ άλλων μίλησε για τις «αρπαχτές», χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της.

«Θέλω να βγάλεις από την ερώτησή σου τη λέξη "αρπαχτές", γιατί αυτή η λέξη με εξοργίζει. Δεν αρπάζεις τίποτα από κανέναν. Πας κάπου, δουλεύεις δυο ώρες, ιδρώνεις, χορεύεις, τραγουδάς, δίνεις την ψυχή σου. Θα χρησιμοποιούσαμε ποτέ τον όρο "αρπαχτή" για να χαρακτηρίσουμε αντίστοιχα shows που κάνουν καλλιτέχνες στην Ευρώπη; Όχι βέβαια! Απλά εκεί κάνουν μόνο συναυλίες ή lives γιατί δεν υπάρχουν μπουζούκια. Εγώ, ας πούμε, δεν συμμετέχω πάντα σε κάποιο σχήμα. Είτε γιατί δε θέλω είτε γιατί το είδος της μουσικής που τραγουδάω δεν ταιριάζει εύκολα σε κάποιο σχήμα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αρπάζω; Είναι λάθος η λέξη γιατί υπονοεί ότι κλέβεις κάτι από κάποιον που είναι τελείως λάθος ως αντίληψη. Δουλεύεις, τραγουδάς, καταρχήν αυτή είναι η δουλειά μου. Τώρα αν είναι στην Αθήνα, καλώς, αν όχι, πάλι καλώς. Η έννοια της λέξης "αρπαχτή" δεν υπάρχει ούτε στη ζωή μου ούτε στο λεξιλόγιό μου» είπε χαρακτηριστικά.


 
Scroll To Top