Οι παραμυθένιες δημιουργίες της Marie Chantal στο νέο της κατάστημα στο Λονδίνο

Οι παραμυθένιες δημιουργίες της Marie Chantal στο νέο της κατάστημα στο Λονδίνο

Η Marie Chantal βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το μεγάλο opening του νέου της καταστήματος με παιδικές δημιουργίες στο Λονδίνο. Η σύζυγος του Παύλου, που λατρεύει τα παιδιά άνοιξε ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στο Motcomb Street, έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους με ακριβά brands και παρουσίασε τις νέες της δημιουργίες ενόψει των Χριστουγέννων.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, με τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα της Marie Chantal να δίνουν το «παρών» και να γνωρίζουν τα νέα σχέδια της συλλογής της. Ανάμεσα στους επώνυμους φίλους της ήταν φυσικά, η Μαριάννα Γουλανδρή, που αυτήν την περίοδο βρίσκεται με την κόρη και τον σύζυγό της, Φίλιππο Λαιμό στο Λονδίνο.

Πριν τα εγκαίνια, μάλιστα, δόθηκε και ένα επίσημο δείπνο, όπου βρέθηκε η Marie Chantal με τον σύζυγό της, φορώντας ένα εντυπωσιακό Prada φόρεμα και κλέβοντας για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις.

Όσο για το ολοκαίνουργιο project της Marie Chantal, αξίζει να αναφέρουμε πως το κατάστημα στην όμορφη συνοικία Belgravia στο Λονδίνο θα ανοίξει σήμερα τις πόρτες του στο κοινό και θα περιλαμβάνει τα αγαπημένα κομμάτια της, σε ρούχα και αξεσουάρ για παιδιά. Ενώ, το design του μαγαζιού έχει σχεδιαστεί από τον Fran Hickman.
Scroll To Top