Οι παίκτριες που πέρασαν στην επόμενη φάση MasterChef Junior!

Οι παίκτριες που πέρασαν στην επόμενη φάση MasterChef Junior!

Το MasterChef Junior έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης! Η Ελένη Ψυχούλη καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και τους 44 λιλιπούτειους chef που επιλέχθηκαν από τις auditions σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στόχος των 22 κοριτσιών και των 22 αγοριών είναι να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή με το φαγητό που θα φτιάξουν έτσι ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση του MasterChef Junior.

Στην πρώτη δοκιμασία οι συμμετέχουσες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο μέσα σε 45 λεπτά με βασικό υλικό το κοτόπουλο. Τα οκτώ καλύτερα πιάτα μάλιστα πέρασαν απευθείας στην προκριματική φάση των 16 για να διεκδικήσουν στη συνέχεια από το πλατό, τις πολυπόθητες ποδιές του MasterChef Junior.

Στις υπόλοιπες παίκτριες δόθηκε ακόμη μια ευκαιρία και έτσι διαγωνίστηκαν σε μια νέα δοκιμασία, την επόμενη ημέρα, με βασικό υλικό τη γαρίδα.

Έπειτα από αρκετή αγωνία, οι κριτές ανακοίνωσαν τις 16 μαγείρισσες που πέρασαν στην επόμενη φάση. Έτσι, οι παίκτριες με τα καλύτερα πιάτα ήταν η Τόνια-Μαρία, η Θάλεια, η Λυδία, η Κλεοπάτρα, η Λεϊλά, η Ειρήνη, η Μελπωμένη, η Κάτια, η Ανδριάνα, η Αντζελίνα, η Πόπη, η Αριάδνη, η Μιχαέλα, η Μυρτώ, η Βίκυ και η Κική.Scroll To Top