Η Πηγή Δεβετζή για τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού: «Χάνω τη γεύση μου…»

Η Πηγή Δεβετζή για τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού:  «Χάνω τη γεύση μου…»

 

H Πηγή Δεβετζή, μετά την ανακοίνωσή της πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει τώρα, αλλά αναφέρθηκε και στον λόγο που οδηγήθηκε να κάνει το τεστ.

«Είμαι καλά αλλά αρχίζουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα σιγά -σιγά. Είναι όντως αυτά που ακούμε. Την πρώτη μέρα είχα δέκατα αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να ανέβασα θερμοκρασία λόγω γυμναστικής.
Δύο ημέρες πριν λοιπόν είχα πονοκέφαλο. Πήρα τη μαμά μου να με ξεματιάσει αλλά τίποτα. Μίλησα λοιπόν με την κολλητή μου που είναι νοσηλεύτρια και είπαμε να κάνω το τεστ. Δυστυχώς βγήκε θετικό.

Κατευθείαν ενημέρωσα τους ανθρώπους που είχα συναναστραφεί. Πήρα τον Νίκο Κοκλώνη και του είπα για το τεστ. Μου έστειλε ιδιωτικό γιατρό για επαναληπτικό τεστ και ήταν πάλι θετικό. Μιλάω κάθε μέρα με τον γιατρό. Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι χάνω τη γεύση μου και έχω λίγο βήχα. Σε γενικές γραμμές το περνάω ήπια στο σπίτι μου.

Η καραντίνα μου μετράει από τις 7 του μήνα και μέχρι τις 21 Οκτωβρίου πρέπει να είμαι στο σπίτι. Τι θα γίνει ακριβώς με το Just the two of us δεν ξέρω. Από όσο βλέπω η παραγωγή θα με αντικαταστήσει στην πρεμιέρα και μετά θα δούμε.

Μπορεί εγώ να είμαι αθλήτρια και να το περνάω ήπια αλλά το πιο βασικό είναι να προσέχουμε πολύ γιατί όλοι έχουμε στο σπίτι μας γονείς και μεγάλους ανθρώπους. Μπορεί να είμαι εγώ σπίτι δυνατή αλλά άλλοι άνθρωποι υπάρχουν στα νοσοκομεία και στις εντατικές», είπε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top