Οι σχέσεις μεταξύ των αδελφών William και Harry αυτή τη στιγμή δεν είναι και οι καλύτερες, ιδίως μετά τη συνέντευξη που έδωσε με τη Meghan Markle στην Oprah Winfrey.

Οι δυο τους δεν επικοινωνούν πια, μετά την προβολή της συνέντευξης, παρά τις προσπάθειες άλλων μελών της οικογένειας, όπως η  Zara Tindall και ο σύζυγός της, Mike, που σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Φαίνεται όμως πως ο Harry και ο William αρκετά σύντομα θα συναντηθούν ξανά από κοντά για χάρη της μνήμης της μητέρας τους, Diana. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι δυο τους έδωσαν έγκριση στα τελικά σχέδια ενός ανδριάντα που θα έχει τη μορφή της μητέρας τους και θα στηθεί στο Παλάτι του Kensington.

Θα τον φιλοτεχνήσει ο γλύπτης Ian Rank-Broadley που έχει σχεδιάσει και το πορτρέτο της Βασίλισσας Ελισάβετ το οποίο απεικονίζεται στα βρετανικά κέρματα. Η αποκάλυψή του αναμένεται να γίνει την 1η Ιουλίου, την ημέρα που η Diana θα γιόρταζε τα 60α γενέθλιά της παρουσία τόσο του Πρίγκιπα Harry όσο και του Πρίγκιπα William που θα έχουν έτσι την ευκαιρία να συναντηθούν μετά από πολλούς μήνες. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!