Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Αννόβερο είναι η κόρη του Ερνέστου Αύγουστου Ε του Αννόβερου και της Καρολίνας του Μονακό. Σήμερα, είναι 21 ετών και κάνει όλο και περισσότερες εμφανίσεις μαζί με την βασιλική οικογένεια.

Η Καρολίνα του Μονακό και ο πρίγκιπας Ερνέστος Αύγουστος του Αννόβερο, παντρεύτηκαν λίγους μήνες πριν την γέννηση της κόρης τους, τον Ιανουάριο του 1999, με πολιτικό γάμο και χώρισαν 10 χρόνια αργότερα, με την “άτυχη” πριγκίπισσα του Μονακό να υποφέρει από τις απιστίες του άτακτου τρίτου συζύγου της.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της έγινε την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των υπαίθριων εορτασμών της Εθνικής Ημέρας του Μονακό.

Η μικρή κόρη της Καρολίνας του Μονακό, έφτασε μαζί με τον αδελφό της Αντρέα Κασιράγκι και τη σύζυγό του Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο.

Η 21χρονη πριγκίπισσα φόρεσε μαύρο σύνολο, ωστόσο, έδωσε χρώμα με μια τσάντα Dior σε έντονη απόχρωση. Η ίδια όπως φαίνεται έχει κληρονομήσει και το στυλ της μητέρας της και την αγάπη της για την μόδα.

Μάλιστα, η νεαρή καλλονή αγαπά την υψηλή ραπτική και τους μεγάλους οίκους μόδας και κυρίως τον Dior, αφού συχνά την βλέπουμε με αξεσουάρ του οίκου.

Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα έχει καλή σχέση με τη μόδα και πολλές φορές την έχουμε δει σε επιδείξεις μεγάλων σχεδιαστών μαζί με τη μητέρα της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!