Η πριγκίπισσα Charlene έκλεισε τα 44: Πως γιόρτασε τα γενέθλιά της;

Η πριγκίπισσα Charlene έκλεισε τα 44: Πως γιόρτασε τα γενέθλιά της;

 

Η πριγκίπισσα Charlene γίνεται 44 ετών και μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία σειρά φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές με τον σύζυγο της πρίγκιπα Αλβέρτο, και των διδύμων τους Ζac και Gabriella. Είναι η πρώτη της δημοσίευση για το 2022. 

Το βίντεο, φτιάχτηκε και δημοσιεύτηκε αρχικά από το φιλανθρωπικό της ίδρυμα «Princess Charlene Foundation». Δείχνει επίσης τη Charlene να συναντά ηγέτες και βασιλείς και να γιορτάζει την επιτυχημένη καριέρα της στην κολύμβηση.

Το προσωπικό του ιδρύματος τής ευχήθηκε γράφοντας: «Χρόνια πολλά, πριγκίπισσα Charlene! Σας τιμούμε για όλα αυτά που δίνετε πάντα από τον εαυτό σας για να αλλάξετε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά έμπνευση το πάθος και η αφοσίωση που σας διακρίνει να σώζετε ζωές. Επιδιώκουμε αυτό το βίντεο να σας  υπενθυμίσει πόσο αγαπητή και αξιόλογη είστε». Η Charlene αναδημοσίευσε το βίντεο με μία κόκκινη καρδιά.Το «Prince's Palace of Monaco» μοιράστηκε το βίντεο και στην επίσημη σελίδα του, στο Facebook.

Τα γενέθλια βρίσκουν την Charlene μόνη χωρίς την οικογένειά της. Εισήχθη σε άγνωστη θεραπευτική μονάδα τον Νοέμβριο, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. Ο Αλβέρτος δεν διευκρίνισε την ακριβή αιτία της ασθένειας της Charlene, αν και δήλωσε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση» και ότι θα  χρειαστούν ακόμη μερικοί  μήνες για την πλήρη θεραπεία της. Την επισκέφθηκε μαζί με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top