Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε για τα καλά στις υποχρεώσεις της - Οι δύο νέες εμφανίσεις της

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε για τα καλά στις υποχρεώσεις της - Οι δύο νέες εμφανίσεις της


 

Ύστερα από την περιπέτεια της υγείας της που την κράτησε για μήνες μακριά από το Παλάτι του Μονακό και την οικογένειά της, η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα, αφού πέρασε για αρκετό καιρό σε μία κλινική αποκατάστασης στην Ελβετία, προκειμένου να συνέλθει ψυχολογικά και να αναρρώσει πλήρως.

Την περασμένη Πέμπτη, η πριγκίπισσα του Μονακό εμφανίστηκε με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και με την κόρη τους, Gabriella, χωρίς τον δίδυμο αδερφό της, Jacques, στο μπαλκόνι του Παλατιού, με αφορμή την ημέρα της Αγίας Δωρεάς, που πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή της Καθολικής Εκκλησίας που παραδοσιακά λαμβάνει χώρα 60 μέρες μετά το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα του Μονακό για την περίσταση επέλεξε ένα μπλε σκούρο coat dress, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με το κοστούμι του πρίγκιπα Αλβέρτου, προσπαθώντας ίσως με αυτό τον τρόπο να επιδείξουν ένα κοινό μέτωπο με σκοπό να σιωπήσουν τις κακές γλώσσες που τους θέλουν να βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού.

Μάλιστα, μία ημέρα μετά το ζευγάρι εμφανίστηκε ξανά μαζί στην τελετή έναρξης για το 61ο Φεστιβάλ τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο. Σε αντίθεση με την προηγούμενη εμφάνισή της που ήταν πιο συντηρητική, η Charlene ήταν άκρως λαμπερή, φορώντας ένα πράσινο φόρεμα με έναν ώμο που θύμιζε χιτώνα, ενώ η διάθεσή της φαίνεται να ήταν πιο ευχάριστη.

Πρόσφατα, η πριγκίπισσα του Μονακό είχε παραβρεθεί στην πρώτη επίσημη βασιλική εμφάνιση της 7χρονη κόρη της, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μόντε Κάρλο, όπου είχε απαντήσει στους δημοσιογράφους ακόμα και για τις φήμες χωρισμού.«Το βρίσκω ακόμα θλιβερό πως κάποια μέσα διαδίδουν τέτοιες φήμες για τη ζωή μου, τη σχέση μου», είχε πει μεταξύ άλλων σχετικά με την τωρινή της σχέση με τον σύζυγό της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top