Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό εισήχθη σε κλινική ψυχικής υγείας- Οι δηλώσεις του Αλβέρτου

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό εισήχθη σε κλινική ψυχικής υγείας- Οι δηλώσεις του Αλβέρτου

 

Η πριγκίπισσα Charlene ύστερα από δέκα μήνες απουσία της από το Μονακό και την επιστροφή της πριν μερικές εβδομάδες, είναι και πάλι αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την κρατά ξανά μακριά από την οικογένειά της.

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι η Charlene λαμβάνει θεραπεία σε κλινική ψυχικής υγείας, καθώς όπως αναφέρει η οικογένειά της, η ασθένειά της έγινε σαφής «μέσα σε λίγες ώρες» από την άφιξή της από τη Νότια Αφρική.

«Ήταν συντετριμμένη και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντα, τη ζωή γενικά ή ακόμη και την οικογενειακή ζωή» δήλωσε ο Αλβέρτος.

Μετά από τους δέκα μήνες στη Νότιο Αφρική και την επιστροφή της, πολλά γράφτηκαν για τη νέα ζωή της Charlene, η οποία δεν επιθυμούσε να μείνει στο Παλάτι του Μονακό αλλά είχε μετακομίσει σε διαμέρισμα δύο δωματίων.

Προηγουμένως, μιλώντας στο Monaco Matin, o 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε πως η 43χρονη σύζυγός του δεν βρίσκεται πια στο πριγκιπάτο αλλά μένει σε μυστική τοποθεσία με σκοπό να αναρρώσει από την κούραση που έχει, εξηγώντας παράλληλα πως η ανάρρωση δεν έχει να κάνει με σωματικό πρόβλημα υγείας, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Charlene παλεύει με την πνευματική της υγεία αυτή τη φορά.

«Είναι καλύτερα αλλά χρειάζεται ακόμα ξεκούραση και γαλήνη. Δεν είναι στο πριγκιπάτο αλλά θα είμαστε σε θέση να την επισκεφτούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μια περίοδο ανάπαυσης και παρακολούθησης».

O Αλβέρτος πρόσθεσε ότι τα παιδιά τους, Jacques και Gabriella, είχαν «υποφέρει από την απουσία της μητέρας τους», αλλά τα αποζημίωσε με το να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στη ζωή τους. «Για μένα, είναι πολύ απλό – η προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου», είπε ο πρίγκιπας, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα παίξει τον ρόλο του αρχηγού κράτους και του πατέρα και συνέχισε: «Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος στη ζωή τους– ο τρόπος που μεγαλώνουν τα βοηθά να δουν τον κόσμο. Και αν ένας από τους γονείς λείπει για ιατρικούς λόγους, ο άλλος γονέας πρέπει να είναι εκεί. Έχω ακούσει πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς να μου λένε ότι θα ήθελαν να ήταν εκεί για τα παιδιά τους, σε κάποια ηλικία, ασχολούμενοι με τη δουλειά ή την επαγγελματική τους ζωή. Δεν θέλω να έχω αυτές τις τύψεις».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top