Καλεσμένη στο Night Out ήταν η Μάρω Κοντού. Η πρώτη της συνάντηση με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη έγινε στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής, με την ηθοποιό να περνά από “ανάκριση”. Η Μάρω Κοντού απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε αδιάκριτες και μη, ερωτήσεις που της έκανε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Ποια ερώτηση που δέχεσαι συχνά σε συνεντεύξεις, σε ενοχλεί;», την ρώτησε ο παρουσιαστής. Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε πως την ενοχλεί όταν την ρωτάνε εάν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, δίνοντας αποστομωτική απάντηση. «Εάν έχω κάνει face lifting, αν έχω φτιάξει τη μύτη μου… Ναι, ναι! Ναι μωρέ, τα έχω κάνει όλα!», δήλωσε.

Στη συνέχεια, η Μάρω Κοντού ρωτήθηκε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει και απάντησε με χιουμοριστική διάθεση. «Πρώτα από όλα φτύνω τον εαυτό μου στον καθρέφτη! Να σου πω γιατί… Διότι κοιμάμαι γυμνή. Όπως τρέχω λοιπόν για να φτιάξω τον καφέ μου, έχω ένα μεγάλο καθρέφτη στο σαλόνι και όπως περνάω λέω ‘φτού σου κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80 plus; Αποκλείεται’! Φτιάχνω τον καφέ και είμαι πανευτυχής!», ανέφερε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!