Το The Crown σάρωσε στις φετινές Χρυσές Σφαίρες κερδίζοντας τέσσερα βραβεία (καλύτερης γυναίκας ηθοποιού για την Emma Corinn, καλύτερου άντρα ηθοποιού για τον Josh O’Connor και καλύτερoυ β’ γυναικείου ρόλου για την Gillian Anderson, αλλά και το βραβείο καλύτερης σειράς, οι τρεις νικητές βρήκαν την ευκαιρία να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Πρίγκιπα Harry σχετικά με την εν λόγω σειρά.

Πρόσφατα ο Harry αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι παρακολουθεί τη σειρά The Crown – σε αντίθεση με τον αδελφό του – και ότι μάλιστα προτιμά να βλέπει αυτή τη βερσιόν της ζωής του παρά να δίνει βάση σε ό, τι λέγεται στις εφημερίδες.

Στη δήλωσή του αυτή αντέδρασαν θετικά, όπως ήταν φυσικό, και οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Emma Corinn

«Ένιωσα τόσο ευγνώμων ακούγοντάς τον να σχολιάζει τη σειρά. Με συγκίνησαν τόσο πολύ τα λόγια του. Εξάλλου, υποδύθηκα τη μαμά του και αυτό από μόνο του αγγίζει ευαίσθητες χορδές. Συγκινήθηκα πολύ που το αναγνώρισε, και χάρηκα πολύ που απόλαυσε τη σειρά. Πραγματικά, εκτίμησα πολύ τον καλό λόγο του, του είμαι ευγνώμων».

Gillian Anderson

«Θα έλεγα ότι ο Harry είναι ο πλέον αρμόδιος να κρίνει τι αποτελεί πραγματικό γεγονός και τι μυθοπλασία στη σειρά, και ήταν πολύ ευχάριστο να ακούει κανείς ότι κατάλαβε τι προσπάθησε να κάνει ο δημιουργός της σειράς (Peter Morgan) στο The Crown. Ότι στην ουσία αφηγείται μια διαφοροποιημένη ιστορία σχετικά με τις δυσκολίες και την πρόκληση τού να πρέπει να βάζεις το καθήκον πέρα από την οικογένεια και τον έρωτα και την αγάπη, και ότι έχει πολλά πολλά χρόνια εμπειρίας κάνοντάς το. Μου άρεσε που είχα την ευκαιρία να είμαι τόσο μέσα στο σόου ώστε να ακούω να απευθύνονται τέτοιου είδους θέματα για μια σειρά για την οποία νοιάζομαι».

Josh O’Connor

«Η ιδέα του ότι κάποιος σαν τον Harry παρακολουθεί τη σειρά είναι κάπως τρελό για μένα», είπε ο ηθοποιός παραδεχόμενος ότι δεν έχει ιδέα τι είναι αληθές γεγονός και τι μυθοπλασία στη σειρά. «Τις προάλλες άκουσα ότι το παρακολουθεί και ο David Beckham, και πραγματικά, ξετρελάθηκα».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!