Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη παίρνουν διαζύγιο, ρίχνοντας έτσι τίτλους τέλους στην κοινή πορεία του.

Η Μαρίνα Πατούλη ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», διέψευσε τις φήμες που κάνουν λόγο για διαζύγιο και αποκάλυψε ότι ο γάμος τους περνάει μία κρίση, όπως συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια.

«Με λυπεί το γεγονός ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί κάποια δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό μου με τον Γιώργο. Όπως σε κάθε οικογένεια και σε όλους τους ανθρώπους υπάρχουν στιγμές κρίσης. Θεωρώ ότι αντιμετωπίζουμε μια κρίση. Εγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο. Αγαπώ την οικογένειά μου τον άντρα μου και θα συνεχίζω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή πορεία μας. Έχουμε μια κοινή πορεία 35 ετών, που περάσαμε και δύσκολες στιγμές και χαρές και λύπες. Είμαι ψυχολογικά φορτισμένη και πιεσμένη και αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει εμείς οι γυναίκες να παλεύουμε για αυτούς που αγαπάμε, γιατί έχουμε χρέος να μείνουμε πιστές στις επιλογές, γιατί είναι επιλογές ζωής.

Τριανταπέντε χρόνια ζωής και δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αγαπώ τον άντρα μου, πάνω από όλα ως άνθρωπο. Θα είμαι δίπλα του, συνοδοιπόρος σε ότι αποφασίσει να κάνει. Δεν σου κρύβω ότι σαν γυναίκα, έχω βιώσει μια μεγάλη απογοήτευση από όλο αυτό. Δεν πίστευα ότι θα περνούσαμε με τον Γιώργο αυτή την αντιξοότητα, όμως όλοι δοκιμαζόμαστε. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα είμαι στυλοβάτης στο παιδί μου. Θέλω να διατηρήσω την οικογένειά μου. Δεν θέλω να επεκταθούμε. Θεωρώ ότι, επειδή και εκείνος είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μπορέσουμε διαχειριστούμε την κατάσταση, που για μένα αποτελεί ένα πένθος», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!