Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και για τους συμπαίκτες του.

«Δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά με έχει ρίξει όλο αυτό, δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς και δεν νομίζω ότι το άξιζα κιόλας. Εγώ απηύδησα με την Άννα Μαρία και γύρισα και της είπα την ατάκα ότι με αυτά που κάνετε, θα σας περιμένει ο κόσμος έξω με τις ντομάτες. Πιθανόν να υπέθεσε ότι εγώ της είπα ότι έξω δεν είναι αρεστή. Ο James είναι πίσω από όλα μαζί με την Άννα Μαρία υποκινούν τα νήματα, ο Νίκος είναι καλό παιδί αλλά είναι υποχείριο των δύο.

Εγώ πίστευα ότι υπήρχαν δύο ηθοποιοί μέσα στο παιχνίδι ο Αλέξης ο Παππάς με τον Γιώργο τον Κοψιδά, αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι υπήρχαν πολλοί περισσότεροι ηθοποιοί. Ειδικά ο James ήθελε να τα ξέρει όλα, όταν ήταν βράδυ που δεν φαινόταν κρυβόταν πίσω από ένα δέντρο για να ακούει τι λέμε. Επίσης ο James αποκαλούσε τον Πάνο μισθοφόρο που θέλει μόνο τα χρήματα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος.

Όσον αφορά την μπλε ομάδα είπε: «Ήμουν φίλος με τον Σάκη δεν ήμασταν κολλητοί αλλά είχαμε καλές σχέσεις, την Μαριαλένα την ήξερα ως την πρώην κοπέλα του Σάκη. Η Μαριαλένα κατάλαβε ότι μετά από τόσο καιρό κάνει παρέα με τα λάθος άτομα. 

Εγώ του είχα πει του Σάκη ότι στην θέση του δεν θα έμπαινα στο παιχνίδι, η σχέση τους είναι αυτή που πρέπει να είναι. Ίσως ο Σάκης έχει ακόμη συναισθήματα για την Μαριαλένα όλα είναι πιθανά. 
Η Χριστίνα τις πρώτες ημέρες νόμιζε ότι ήταν στο My style rocks ζητούσε συνεχώς πράγματα. Ο Αλέξης είναι ένας ηθοποιός, είναι ο άνθρωπος που σπέρνει διχόνοιες και διαχειρίζεται καλύτερα το παιχνίδι, θεωρώ ότι θα φτάσει αρκετά μακριά».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!