Ο Χρήστος Βασιλόπουλος σήμερα γιορτάζει για πρώτη φορά τη γιορτή του πατέρα, αφού εδώ και λίγες ημέρες κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι.

Ο τρυφερτός μπαμπάς, μίλησε μέσω skype μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για το θαύμα της πατρότητας και το πώς βιώνει αυτές τις πρώτες ημέρες.

«Μία βδομάδα πέρασε σαν νεράκι. Σαν να ήταν χτες που ήμασταν στο μαιευτήριο και ήρθε το θαύμα της ζωής, ο Απόλλωνάς μας, ήρθε στον κόσμο και είμαι τόσο ευτυχισμένος. Τα συναισθήματα είναι συγκλονιστικά. Είναι κάτι που δεν έχεις ζήσει ποτέ» ανέφερε ο ηθοποιός και συνέχισε, «Το 24ωρο ενός νέου μπαμπά περιλαμβάνει πάνες, ξενύχτι, πολλά μαντηλάκια καθαρισμού, πολλή αγάπη, πολλή τρυφερότητα, υπέροχα συναισθήματα. Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μας για να γίνουμε οι γονείς που ποτέ δεν είχαμε και σίγουρα επειδή εγώ πέρασα μία περίεργη φάση με τον πατέρα μου σίγουρα θέλω πάρα πολύ να είμαι ο μπαμπάς που ποτέ δεν είχα. Ο μικρός μου Απόλλωνας είναι ένας νέος σταθμός στη ζωή μου».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσωπικά εμένα μου έλειψε η αγάπη του μπαμπά αν και η μητέρα, η γιαγιά και ο πατριός μου ήταν πολύ κοντά μου και μου έδωσαν πάρα πολλή αγάπη».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!