Οι πρώτες φωτογραφίες της Λένας Παπαληγούρα με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν ντυθεί νυφούλα!

Οι πρώτες φωτογραφίες της Λένας Παπαληγούρα με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν ντυθεί νυφούλα!

Τον καλύτερό της εαυτό έδωσε η Λένα Παπαληγούρα ως πρωταγωνίστρια στη θεατρική παράσταση «Ηλέκτρα» στο θέατρο Ηρώδειο, ενώ η ίδια έλαμπε από ευτυχία!

Και πώς να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο όταν η ηθοποιός περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Άκη Πάντο με τον οποίο σε λίγες ημέρες θα είναι και σύζυγοι.

Ο γάμος τους θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου και είναι σίγουρο πως η νύφη θα κλέψει την παράσταση, όχι τόσο λόγω του νυφικού ή του άψογου μακιγιάζ που μπορεί να επιλέξει για εκείνη την ημέρα αλλά περισσότερο για τη λάμψη που εκπέμπει από μέσα της με όλα αυτά τα υπέροχα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή της.

Η ηθοποιός, αποκαμωμένη αλλά χαμογελαστή μετά το τέλος της παράστασης που έδωσε στο Ηρώδειο, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με συναδέλφους της αλλά και τον σύντροφό της δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένη. Και μπορεί να επέλεξε ένα ριχτό μπόχο φόρεμα για την εμφάνισή της στα παρασκήνια, όμως δεν κατάφερε να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της εγκυμοσύνης της που σίγουρα της πηγαίνει πολύ...
Scroll To Top