Οι πρώτες κοινές δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου μετά τον χωρισμό

Οι πρώτες κοινές δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου μετά τον χωρισμό

 

Η ομάδα ρομποτικής,  «Next Generation Kids», παρουσιάζει το φετινό της καινοτόμο project: τη σειρά οργάνων παραγωγής ενέργειας «N power». Τα όργανα αυτά θα τοποθετηθούν σε στάσεις Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και κατά την χρήση τους θα παράγουν ενέργεια παρέχοντας την ευκαιρία και το κίνητρο σε παιδιά και ενήλικες να αθληθούν έχοντας προσωπικό, οικολογικό και παράλληλα οικονομικό όφελος.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, μετατρέπονται οι στάσεις σε απρόβλεπτες ευκαιρίες άθλησης και προσφοράς σε ενέργεια, είτε με τον φωτισμό του γύρω χώρου, είτε με τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό Open Air- Event στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαρωνικού με εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Dr. Αριστομένη Γιαννόπουλου - AG Plastic Surgery, της Physiomart , της Οικοπάλ και της Bright Minds Consulting, που αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια με τον δικό τους τρόπο για την ευαισθητοποίηση της οικολογικής επαγρύπνησης.

Από το πλευρό του Dr. Αριστομένη Γιαννόπουλου στο νέο του εγχείρημα δεν θα μπορούσε να λείπει η πρώην σύζυγός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την οποία διατηρούν άψογες σχέσεις.

Μάλιστα μίλησαν για πρώτη φορά μαζί στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την απόφαση να χωρίσουν.

«Το διαζύγιό μας είναι σε εξέλιξη, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι, νομίζω φαίνεται και έμπρακτα από τη στήριξή μου σε ότι κάνει ο Αριστομένης. Είμαστε πολύ δεμένοι, πολύ αγαπημένοι και αυτό δεν αλλάζει. Εννοείται ότι συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον. Τον Snik τον ξέρω προσωπικά επειδή είχαμε συνεννοηθεί να κάνουμε μια συνεργασία για ένα βίντεο κλιπ και εκεί έμεινε η φιλία μας. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό, απλά συνυπάρξαμε στην ίδια παρέα και βγήκε και η φωτογραφία.», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος από την άλλη πλευρά ανέφερε: «Όταν έχεις αισθήματα για έναν άνθρωπο, όταν φτάσεις σε μια φάση και αλλάζει μορφή η σχέση επιλέγεις τι θα κάνεις. Εγώ έχω επιλέξει να το κρατήσω στη ζωή γιατί είναι πολλά τα χρόνια που περάσαμε με την Αλεξάνδρα, δεν μπορώ να τη σβήσω από τη ζωή μου. Έξι χρόνια ήταν στη ζωή μου, δεν υπάρχει λόος να τη σβήσω. Είναι κομμάτι της ζωής μου.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top