Η πρώτη ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή μετά τις δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά

Η πρώτη ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή μετά τις δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά

Το βράδυ της Πέμπτης σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνισή της, η Ζώζα Μεταξά που έκανε έκπληξη στην κόρη της, Κόννυ Μεταξά, η οποία ήταν καλεσμένη του «The 2night show», αποκάλυψε πως δεν μιλάει πλέον με τον Λευτέρη Πανταζή και η αιτία ήταν ότι η Κόννυ τραγούδησε στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

«Ήμουν αντίθετη στο γεγονός να βγει να τραγουδήσει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, όχι για τη φωνή της, γι’ άλλους λόγους. Ήξερα πώς θα την αντιμετωπίσουν και τι θα συμβεί. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνει. Εκεί δεν μιλούσαμε, ήταν η πρώτη φορά, εκτός από την εφηβεία που είχε έναν δεσμό και την ανέβαζε στη μηχανή και είχαμε τσακωθεί, πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που δεν μιλούσαμε. Δεν το ήξερα, έγινε κρυφά, πίσω από την πλάτη μου. Απλά βγήκε και είπε τρία τραγούδια, δεν ήταν κάτι που της πρόσφερε κάτι, απλά στο μαγαζί που έφερε κόσμο, στον πατέρα της. Ήξερε ότι θα είμαι αντίθετη. Από τότε δεν μιλάω με τον Λευτέρη, ήταν εκεί που ξεχείλισε το ποτήρι....Θα έπρεπε κι εγώ να ερωτηθώ σε κάτι που αφορά το παιδί, δεν είναι μόνο δικό του το παιδί. Εσύ Γρηγόρη, θα έλεγες στην κόρη σου, 26 χρονών, "μην το πεις στη μαμά σου γιατί θα έχουμε αντιδράσεις";», αποκάλυψε η Ζώζα Μεταξά.

Ο Λευτέρης Πανταζής το Σάββατο το μεσημέρι, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα γνωμικό που απευθύνεται στο Θεό, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την απάντησή του σε όλα όσα έχουν εξελιχθεί τις τελευταίες ημέρες και αφορούν στην οικογένειά του.

Scroll To Top