Η πρώτη σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή και το διαζύγιο που άφησε εποχή!

Η πρώτη σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή και το διαζύγιο που άφησε εποχή!
Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής πριν παντρευτούν ήταν και οι δυο τους παντρεμένοι! Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 μέσα από τη δουλειά, όμως έπρεπε να περιμένουν την έκδοση του διαζυγίου του από την πρώτη του σύζυγο του ηθοποιού, την Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Ο γνωστός κωμικός σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao έδωσε σκληρή μάχη με την πρώην σύζυγο του. Μια μεγάλη αγάπη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη κι ένα διαζύγιο που άφησε εποχή είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα την εκρηκτική σχέση ανάμεσα στον κωμικό ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή και την πρώην σύντροφο της ζωής του και επίσης ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Το πρώην ζευγάρι το 2001 είχε αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας, η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό. Το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται. Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

Οι δυο τους από το 2003 δεν είναι μαζί και έχουν χαράξει ο καθένας τη δική του προσωπική και επαγγελματική πορεία.Scroll To Top