Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Τρίτης ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για όλους και για όλα ενώ τόνισε πως έκανε όντως απόπειρα αυτοκτονίας και ότι και έχει δεχτεί στο παρελθόν bullying.

Παράλληλα εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό του για την Κόνι Μεταξά, η οποία, όπως είπε, δεν του έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είναι καλά.

«Εκείνη η ημέρα ήταν πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Ήπια δυο τρεις μαργαρίτες παραπάνω. Εγώ διάσημος έγινα πριν ενάμιση χρόνο.

Ήταν και το αλκοόλ γιατί ήμουν πιο χαλαρός. Δεν ήμουν βίαιος. Δεν είμαι κακός σαν άνθρωπος. Η Μέρι έστειλε μετά μήνυμα σε ένα άλλο προφίλ που θεωρούσε πως ήταν δικό μου και την έκανε block και θεωρούσε πως την έκανα εγώ.

Έχω υποστεί bullying. Με κορόιδευαν μικρό επειδή είμαι ομοφυλόφιλος. Τα παιδιά δε το δεχόντουσαν. Ήταν λάθος η στιγμή σε όλα της. Έκανα τη δημοσκόπηση μετά για να το χαλαρώσω. Τελικά δεν το χαλάρωσα, το χειροτέρεψα.

Είχα καταναλώσει χάπια και ξύπνησα σε ένα χωράφι. Αυτό για τη Δανάη δεν το είπα εγώ. Το κειμενάκι αυτό σβήστηκε και φάνηκε πως το είπα εγώ. Δεν το είπα εγώ. Το έγραψα εγώ αλλά είπα πως δεν ήταν δικά μου λόγια. Ποτέ δεν είχα θέματα με άτομα με παραπάνω κιλά. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη πραγματικό για τη Δανάη, αλλά δεν ήταν δικά μου λόγια. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Για κάποιο λόγο το κειμενάκι σβήστηκε και καλύτερα, γιατί ανέφερα και το πρόσωπο που το είπε.

Ξύπνησα και είδα όλα αυτά. Για αυτό έφτασα στην κατάσταση που έφτασα και έκανα την απόπειρα. Μου έχουν στείλει μηνύματα πως ούτε την απόπειρα αυτοκτονίας δεν έκανα καλά. Ένας δημοσιογράφος μπορεί να μην τη γνώμη του, αλλά δε μπορεί να γίνει δικαστής. Είδα πολλές εκπομπές να κάνουν την καμπάνια του ριγέ και μετά μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν “συγγνώμη, αλλά έπρεπε να το κάνουμε”.

 

 

Εγώ βρέθηκα από κοντά με τη Μέρι. Ήρθε στο σπίτι μου. Δεν είπαμε κάτι που χρειαζόντανε να αναλύσουμε. Αράξαμε. Μιλήσαμε σαν δύο φίλοι. Τα συζητήσαμε όλα. Τρεις ώρες είπαμε πολλά πράγματα. Εδώ που έχω φτάσει δεν έχω φτάσει με κανένα κονέ, αλλά με τη δουλειά μου.

Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο και υπήρξαν φίλοι μου, που δε  μου έστειλαν ούτε μήνυμα. Με έκριναν τόσο έντονα ενώ τους είχα δώσει την καρδιά μου.

Η Κόνι δε μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ό,τι και να έχω κάνει. Δε με πήρε ποτέ η Κόνι. Η Κόνι με ξέρει καλά και έπρεπε να καταλάβει πως δεν το έκανα από κακία και μίσος.
Επαγγελματικά έχουν κλείσει πάρα πολλές πόρτες. Σίγουρα θα ξαναέρθουν δουλειές και θα γίνουν πολλά πράγματα. Έπρεπε να κάνω και κάποια χορηγικά στο Instagram λόγω κορονοϊού. Η κολλητή μου φίλη δε με άφησε στιγμή. Οι γονείς το λαμβάνουν διαφορετικά όλο αυτό. Πίσω από τις οθόνες όλα είναι εύκολα. Φοβόμουν να βγω από το σπίτι μου τις πρώτες μέρες. Δεν υπάρχει εξέλιξη χωρίς λάθος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!