Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ρένα Μόρφη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, πριν από λίγες ώρες, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Ορέστη Φαληρέα, εκ των ιδρυτών του συγκροτήματος Imam Baildi.

To ζευγάρι κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γενικά έχει υιοθετήσει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την ιδιωτική του ζωή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη δουλειά όταν η Ρένα Μόρφη εντάχτηκε στους Imam Baildi. Ο έρωτας ανάμεσά τους δεν άργησε να φουντώσει και τους οδήγησε σε έναν εναλλακτικό γάμο στην Κούβα το 2016.

«Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν.

Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δεν θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική» είχε πει η Ρένα Μόρφη σε παλιότερη συνέντευξή της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!